September 13, 2017

Kansalaiset tyytymättömiä NATO:n vakoilukeskukseen Suomessa – selvitystä vaaditaan

Internet on viime päivinä täyttynyt suomalaisten vihaisista ja järkyttyneistä puheenvuoroista, joissa ihmetellään NATO:n Helsinkiin perustetun vakoilukeskuksen, “Hybridiosaamiskeskuksen” saamaa syytesuojaa, verovapautta ja oikeutta tehdä rikoksia. Ohessa nettikeskusteluista poimittuja kommentteja: 

 

Hieman kuin menisi laillistamaan mafian, joka saa oikeushenkilönä olla osallisena oikeudenkäynnissä, jossa tuomareilla ei ole oikeutta antaa mafian lainrikkomuksia koskevia tuomioita – koska mafiaa koskeva laki kieltää sen.”

Riikka Söyring, Vastavalkea

 

”Todella huolestuttava asia!!! Tällaista itsemäärämisen poisantamista ei tule missään tapauksessa hyväksyä. Onko joku jo laatinut kansalaisaloitteen tätä vastaan.”

-Juha Anttila, FB

 

”Voiko Hanna Smith ryöstää pankin ilman että häntä voidaan syyttää mistään? Jotenkin tuntuisi taas olleen asialla eduskunnan älykääpiöt!!”

-nimim. Syyntakeeton, Vastavalkea

 

”Avoin ja läpinäkyvä, tasa-arvoon pohjautuva Pohjoismainen oikeusvaltio-yhteiskunta voi säätää lakeja verovapaista, salattuja puuhaavasta Järjestöstä jonka henkilöstöllä on syytesuoja, ja kieltää sen valvonnan.
HOK:ia koskevissa virallisissa dokumenteissa mainitaan ”[hybridi]uhkien torjuntaan liittyvä siviili- ja sotilassuorituskyky”. Sotilassuorituskyky. Sotilassuorituskyvyn mainitseminen tekee laitoksesta sotilaallisen joten kun HOK:in tutkimusjohtaja Hanna Smith luonnehtii HOK:in kiinnostuksen kohteiksi mm.eri tavalla ajattelevat, hän samalla tulee kertoneeksi eri tavalla ajattelevien olevan valtion vihollisia, jotka konfliktin — tai edes epäilyn — sattuessa voidaan kiikuttaa keskuksen tiloihin, ja näitä tilojahan ei saa valvoa, ei tutkia.
CIA:n ”kuulustelukeskukset” tulevat etsimättä mieleen. Puolassa ja Liettuassa olleet tiedetään, varmaan niitä muissakin rauhanprojekti-EU:n maissa on ollut ja on edelleen.
”He” joutuvat ylläpitämään ”heidän” todellisuuttaan väkisin ja moisilla laeilla, eikä asiasta saa keskustella?”

-Riikka Söyring, Vastavalkea

 

”Paljonko vetoa, ettei tämän hybridikeskuksen asemaa ja toimintaa tulla ruotimaan valtamediassa millään lailla?”

-Kalle Konttila, MV

 

”Lailla ei voida Suomessa säätää että lait koskevat yksiä mutta ei toisia. HOK-lain vahvistaneet on asetettava syytteeseen.”

-Nimim. Linna, Vastavalkea

 

”Hanna Smith ajattelee eri tavalla kuin kansalaiset, mutta hän ajattelee nyt oikealla tavalla ja kansalaiset väärällä tavalla. Paljonkohan (montako) noita oikealla tavalla ajattelevia Suomessa mahtaa olla?”

-Nimim. tavis, Vastavalkea

 

”Onhan tämä niin Kafkaa. Tässä meillä on oikeushenkilö-järjestö joka saa kytätä tekemisiäsi ja sanomiasi, ja jos se oikeustoimikelpoisena haastaa sinut oikeuteen, sen ei tarvitse luovuttaa sinua koskevaa aineistoa jonka pohjalta olet syytteessä ja jota tarvitsisit puolustuksesi rakentamiseen — koska aineisto on salaista.
Pelkkä järjestön arvosteleminen millään tapaa voi lain perusteella johtaa syytteeseen.
Media joutuu olemaan kieli keskellä suuta, mistä ja miten kirjoittaa, mitä julkaisee, varsinkin Järjestöstä, tai toimittajat on kohta oikeudenkäynnissä vastaamassa Stasi100:an kohdistuneista ”arvovaltaloukkauksista”.
Mutta leikitään vaan edelleen että Suomi100 on oikeus- ja sivistysvaltio, eiks jeh? Päästään nii-iin paljon helpommalla.”

-Riikka Söyring, Vastavalkea

 

”Kuka tahansa Järjestön henkilöstöstä voi HOK-lain perusteella ottaa lahjuksia, kaapata ihmisiä, valehdella oikeusistuimelle, ryöstää, raiskata, murhata, tehdä valtio- ja maanpetoksen you name it eikä asiaa saa edes tutkia. HOK-laki tekee ihan selväksi että Järjestön henkilöstön laittomaankaan toimintaan ei voi puuttua.”

-Riikka Söyring, Vastavalkea

 

”Todella huolestuttava tilanne, että joitakin ei koske mikään laki. Jos tämä on totta niin sota voi olla lähellä. Länsimainen vapaus ja tasa-arvo alkaa ainakin olla kohta lähellä loppuaan. Miten voi olla mahdollista, ettei edes EU:n henkilörekisteriä koskeva lainsäädäntö koske kyseistä keskusta? Ajaako hybridikeskus siis myös EU:n toimivallan yli?”

-Jari Tupanen, MV

 

”Suomen virallinen lakitietopankki Finlex kertoo tyhjentävästi lain määräämästä täydellisestä syytesuojasta ko. laitokselle ja sen työntekijöille. Pitää myös muistaa että monilla muillakin naton laitoksilla on henkilöstöllä vastaavanlainen syytesuoja maissaan, ja esim. itä-euroopan maissa on syntynyt varsinainen maanvaiva rötöstelevistä, pahoinpitelevistä, ja ilkivaltaa huvikseen harjoittavista naton edustajista.”

-Ilkka Hirvi, MV

 

“Luin Vastavalkeasta vasta nyt tästä hybridikeskusta koskevasta laista. Olisi mielenkiintoista tietää säädettiinkö se perustuslain säätämisjärjestyksessä. Mitä mieltä perustuslakialiokunta oli asiasta? Kuka tietää? Tämä Suomen poliittistenjohtajien ja eduskunnan alamaisuus alkaa todella suututtaa.Kas kun ei otettu tänne USA:n salaista kidutuskeskusta!
Kuinka pitkälle presidentti Niinistö nuoleskelussaan vajoaa. Nuo muut hybridikeskusta ylläpitävät EU:n ja NATO:n jäsenmaat, jotka todella useimmat ovat entisiä siirtomaaisäntiä, ovat tottuneet asenteeseen, jossa muun maalaiset voidaan alistaa ja olla ottamatta huomioon. Kaikissa näissä alusmaissa, joihin Suomi nyt pienenä EU:n jäsenmaana rinnastuu, oli myös valtaapitäviä mielisteleviä kuvernöörejä, jotka olivat valtaakäyttävän siirtomaaisännän puolella ja jopa taistelivat omia maanmiehiään vastaan aseellisissa konfikteissa.
Koen, että presidentti Niinistö niiden poliitikkojen kanssa, jotka jakavat hänen maailmankuvansa ovat minua ja muita tavallisia demokratiaa kunnioittavia kansalaisia vastaan. Valtiovarainministeri Orpokin toivoo euroryhmälle lisää valtaa ja kaipaa syvempää integraatiota mielivaltaiseen järjestelmään, jota taannoisessa blogissani Varoufakikseen vedoten kuvaan.
Suomen ulkopolitiikka ja kv talouspolitiikka on juuri sitä mistä Kekkonen suomalaisia varoitti. Suomea ei kannata onnitella 100vuotisesta itsenäisyydestä. Itsenäisyys on jo kauan sitten haihtunut.”

-Pirkko Turpeinen-Saari, FB

 

”Rapautuuko Suomen oikeusvaltio? Sipilän hallitus ei tarvinnut alunalkaen lainkaan juristia hallituksen jäseneksi. Lainmukaisuus etenkin perustuslaillisuus ei kiinnostanut hallitusta. Oikeuskansleriksi valittiin monen mielestä jäävi mies, joutuisihan hän arvioimaan omaa SOTE-työtään kanslerina. Oikeusministerin virkaa hoiti laborantti, joka johti Suomeen perustettavan hybridikeskuslain valmistelua. Valmistelijat oikeusministeriössä sekä ulkoministeriössä sekä lain käsittelijät eduskunnassa eivät huomanneet mitään ristiriitaa sen kanssa, että hallintovaliokunta katsottiin riittäväksi valmisteluelimeksi. Oliko painostus eduskuntaryhmiä kohtaan niin kovaa, että jokainen ryhmä jätti oman itsenäisen ajattelun ja arvion käyttämättä. Hybridikeskuksen osallistujamaat ovat USA:n ja NATO:n täysiä vasalleja, Ruotsia lukuunottamatta. Liettuassa ja Puolassa on ollut USA:n salaisia kidutusvankiloita. Saksassa on yli 30 000 yhdysvaltalaista sotilasta, joita tarvittaessa siirrellään mm Balkanille. Saksa on toisesta maailmansodasta lähtien ollut USA:n miehittämä ja ydinohjuksin varustama. Saksalla ei ole ollut USA:sta riippumatonta päätösvaltaa. Ukrainan vallankaappauksen jälkeen Saksan liittokansleri Merkelin oli mentävä Yhdysvaltoihin saamaan ohjeita Minskin sopimusta varten ennen Minskiin matkustamistaan.
Suomen eduskunnalla ei ole päätösvaltaa Venäjää vastaan suunnatun hybridikeskuksen tekemisiin. Nyt siis USA, NATO ja monet Suomen ulkopuoliset maat vaikuttavat Suomessa Suomen eduskunnan tahdon ulkopuolella. Tilanne on rinnastettavissa Suomen liittolaisuuteen Hitlerin kanssa. Koko Suomen Lapin armeija taisteli Saksan armeijan alaisuudessa ja eteläisemmät joukot yhdessä Saksan kanssa Neuvostoliittoa vastaan.
Presidentti Niinistö on sekä edellisen että nykyisen hallituksen kanssa luovuttanut Suomen suvereenisuutta pala palalta. Suomi on siirretty rauhantahtoisesta puolueettomasta kategoriasta militaristiseen, oikeistolaiseen, hyvinvointivaltiota purkavaan suuntaan varsin lopullisella tavalla. Presidentti Niinistön aiheuttamaa vahinkoa on käytännössä mahdotonta purkaa. Sipilän hallituksen EU-integraatiota syventävää ja veronmaksajille suuria riskejä aiheuttavaa suuntaa euroryhmän Saksan lakeijana on vaikea muuttaa, koska media on sen takana. Siitä huolimatta, että niin köyhät kuin varakkaat maksavat Yle-veron, Yle palvelee vain uusliberaalin eliitin tarpeita. Kun hybridikeskus lakia säädettiin, Yle keskittyi Hula-hula Suomeen ja muihin sirkushuveihin huomion kääntämiseksi muualle.”

-Pirkko Turpeinen-Saari, FB

 

”Lentokoneet varmaan vie suoraan Usa:n leireille.”

-Merja Järvi, FB

 

“itsenäinen” Suomi. Alistettu vieraan vallan alle.

-Mikko Kettunen, MV

 

”Keisari on paljastunut. Tämä vain kertoo Suomen olevan miehitetty maa… juu ei ne vihreät miehet idästä, vaan ruskeat surffarit ja lännen nato-imperialistit. On säälittävää puhua 100 vuotta itsenäisyyttä.. se totuus loppui v. 94 kun Suomi laittomasti liitettiin Eu-liittovaltioon”

-Rauno Kujala, MV

 

”Aikamoisen syytesuojan Hanna Smith on kerännyt itselleen. Sitä hän varmasti tarvitsee, ellei sitten pommisuojaa sitä ennen. Mielenosoitukset keskusta vastaan sentään taitaa olla sallittuja??”

-nimim. Syyntakeeton, Vastavalkea

 

”Eiköhän se hybridiosaamiskeskus pidä silmällä poliitikkojakin. Hallituksen kaataminen ”epävakauttaisi yhteiskuntaa” ja on siten hybridiuhka. Periaatteessa Järjestö voi vaikka väärentää ei-toivotun vaalituloksen niin halutessaan; HOK-laki ei sitä kiellä.”

-Riikka Söyring, Vastavalkea

 

”Mikä se on tuo länsimainen liberaali demokratia,mitkä ovat sen yleiset yteiset piirteet, jotka ovat nyt uhattuina. Eikös juuri tuon liberaalin demokratian ytimenä ole yleensä kaiken olevaisen avoin haastaminen ja kaiken olevaisen ja muun toiminnan aktiivinen kehittäminnen, ovatko nyt osaamiskeskuksen hybriidit itseasiassa rajoittamassa omallatoiminnallaan maame vapaan keskustelun ja siitä toivottavasti seuraavan kehityksen mahdollisuuksia, koska kuka tahansa heidän arvioitaan maailmasta kriittisesti arvioiva on väistämättä liberalin demokratian vihollinen ja pahimmassa tapauksessa tuhottava fyysisenä olentona.

-Pauli Räsänen, Vastavalkea

 

”Vaikka rahoitus on salainen, julkisuudessa on ollut tietoja, että Suomen valtio/Sauli Niinistö maksaa 80 % Suomen USAn ja NATOn hybridiosaamiskeskuksen kuluista.
Eikä ole sattumaa, että eduskunta alkaa nyt tuhota tiedot eduskunnassa ja kansanedustajien luona käyneistä vierailijoista 24 h vierailun jälkeen.
Normaali ihminen tietää, että Suomen sodasta päättää eduskunta eikä Suomen presidentti, ministerit, puolueet, kansanedustajat halua, että mm. Hybridiosaamiskeskuksen, CIAn sekä NATOn lobbarit, kiristäjät, painostajat, uhkaajat paljastu.”

-Nimim. Tim, Vastavalkea

 

”Entä raiskaukset? Jos henkilökunta syyllistyy suomalaislasten raiskauksiin? Ovatko he lain yläpuolella? Yhdysvaltain sotilaat ympäri maailmaa ovat raiskanneet monia ja käyttävät usein huumeita. Tuskin tuon yksikön amerikkalaisjäsenet eroavat kovinkaan paljon keskivertojenkistä??”

-Syyntakeeton, Vastavalkea

 

”Turha jossitella. Elämme totalitarismissa. Ja ulkopuolelta tuotu järjestelmä tarvitsee omat kotidiktaattorinsa täällä Suomessa. Tämä maa on ollut vain hetken itsenäinen ennen EU:hun siirtymistä, Neuvostoliiton loppumisen jälkeen. Terve ajatusten vaihto ja omalta kulttuuripohjalta lähtevä kansalaiskeskustelu koetaan nyt täällä vaaralliseksi valtaeliitin taholta, onhan presidentinvaalitkin tulossa…”


-”Vanki” nro X, Vastavalkea

 

”Eiköhän tälle infosotakeskukselle voida ulkoistaa myös porvarihallituksen haikaileman tiedustelulain suomalaisten massavakoilu. Mitään ei voi kertoa, keskuksen omaisuutta tai verkkoliikennettä tarkistaa siis kansalaistemme vakoillun viestinnän siirtoa vaikka ulkomaille Utahin palvelinkeskuksiin. Tämähän voi avittaa jopa Natolle ja USAlle mieluisan hallituksen vaalivoittoa Suomessa vaalimanipulaation avulla ilman että viranomaiset voivat tehdä yhtään mitään. MV-lehti kertoi että tällä hybridiuhkien keskuksella on ”lupa tappaa” -oikeudet, ja mikäli sen alaisina oleviin tiloihin kaapataan vääriä mielipiteitä omaava henkilö, kukaan viranomaiset mukaan lukien ei voi tehdä asialle mitään. Hybridikeskuksen vakoilupaku tai vakoilutukiasema on viranomaisiltakin suojassa. Tämä on kuin valtio valtiossa, johon ei voi millään tavalla puuttua, mikäli sen johto ei erikseen muuta viranomaisilta pyydä. Tässä on ohitettu kaikki Suomen lainsäädäntö.”

-Valtio valtiossa, Vastavalkea

 

”Hybridiosaamiskeskuksen toiminta rahoitettaisiin osallistuvien maiden maksamilla vuosittaisilla osallistumismaksuilla sekä vapaaehtoisilla maksuilla. Suomi vastaisi osana maksuosuuttaan hybridiosaamiskeskuksen toimitilojen ylläpitoon liittyvistä kuluista, kuten vuokrista ja toimitilojen turvallisuuden menoista. Rahoitus vastaisi yhteisymmärryspöytäkirjassa sovittua.” Mitä uutta… tuohan on ollut toisen maailmansodan jälkeen normaalia toimintaa, rahoitetaanhan CIA:n kaulapannassa toimivan suojelupoliisiverkoston, kuin esim. SUPOn, toiminta kansalaisten veromarkoilla. Kansalaiset ylläpitävät tietämättään kansainvälistä rikollisuutta, ja tämä on vain jäävuoren huippu näille ”salaisille” ja ”syytesuojatuille” toiminnoille, jota kansalaiset jokaisessa kansallisvaltiossa kiltisti rahoittavat.

-Nimim. Tulenkantaja, Vastavalkea

 

”Tasavallan presidentti vahvisti 28.6.2017 lain lainsäädäntöneuvos Heidi Kaila esittelystä. Todellisuudessa päätös olisi pitänyt tehdä perustuslain 93 mukaan yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa ja päätös sen perustamisesta olisi pitänyt tehdä perustuslain 58 mukaan:
Tasavallan presidentti tekee päätöksensä valtioneuvostossa sen ratkaisuehdotuksesta. 
Niin ei tehty, joten ulkopoliittinen päätös on tehty väärin ja perustuslain vastaisesti.”

-Nimim. Yeah baby, Vastavalkea

 

Share:
SEND MESSAGE TO HYBRID COE HELSINKI
More news: